bat)R(flaj napísal:
nevim no jako ten inventar sral aj mna ale inak mi to hrozne kotora pripominalo a ked som dostal tu lod a otvoril tu galakticku mapu tak som skoro odpadol,atmosfera,npcka atd boli tez stobodove, ja som to dohral jednym dychom prakticky, fakt sa mi to lubilo, bioware njn
no a fallouta som drtil tiez strasne ale dva tyzdne, mam nahratych scul nejakych 53 hodin, pricom som nesplnil hlavny quest lebo nim mala hra koncit tak som to nechcel splnit kym si neporobim vedlajse kvesty, ale pred nedavnom som objavil setky tie addony co povychadzali the pitt,etc...tak som to setko potahal, nainstalloval uz sa len odhodlavam to zapat, aspon tu hlavnu liniu dokopat chcem nejako [vymazané]...
npccka boli super a tahaju ma doteraz... to hrat

atmosfera... nevim. moc ciste, hi-tech na mna

taky Ebon Hawk je urcite krajsi nez nejaka normandy.. a nemyslim len vyzorovo.
galakticka mapa ma nejako nerachla. mozno keby tam bolo v tej galaxii neco ine na ziskavanie a objavovanie, nez bonusove bodiky pre konzolistov za kazdy objaveny nerast bez akehokolvek zmyslu alebo dalsieho pribehu. plytke jak balaton...
15minut pobehujes s autickom v totalne nerealnych a mizernych pohyboch. nebojis sa o auto, o nic. len si behas, zabije ta cerv (mimochodom evidentne rozsireny medzigalakticky druh) a restart. waaw zabava
aspon ze tam bol naznak sexu...
fallout mozno kupim tak o rok originalku aj s datadiskami a pojdem sa pozriet do anchorage. addony nemam rad.