HuSä

Najzelenšie fóra slovenského Internetu.

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina [ letný čas ]




Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 10 ] 
Autor Správa

víla stratená
Obrázok používateľa

Založený: 25.01.2007
Príspevky: 2769
Body: 86
Bydlisko: Ostrovné Kráľovstvo
Pohlavie: Žena

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
prosim vas, doma nam zmenili modemove pripojenie a zaheslovali to. a na win xp sa neviem dopracovat k oknu kde to meno a heslo zadam.
ako sa k tomu mam dopracovat?
dakujem

_________________
We can not forget who we are...


NEdavajte mi pluska za prispevky vo vtipkoch. dik


Hore
 Profil ICQ  

tuláčka po hviezdach
Obrázok používateľa

Založený: 07.12.2006
Príspevky: 2299
Body: 117
Bydlisko: Spálene mlyny
Pohlavie: Žena

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
nepojde to tak, ze do browsru natukas IP modemu a tam s k tomu nejak doklikas?

_________________
Obrázok


Hore
 Profil ICQ  

víla stratená
Obrázok používateľa

Založený: 25.01.2007
Príspevky: 2769
Body: 86
Bydlisko: Ostrovné Kráľovstvo
Pohlavie: Žena

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
nie, lebo to chce username a heslo, ale to je zase nieco ine.. ani obvykle admina a pssword nefunguju..

na win7 to okno pre meno a heslo siete naskoci automaticky pri zapojeni kabla.. mne na xp nie. a neviem ako mam to okno dostat

_________________
We can not forget who we are...


NEdavajte mi pluska za prispevky vo vtipkoch. dik


Hore
 Profil ICQ  

víla stratená
Obrázok používateľa

Založený: 25.01.2007
Príspevky: 2769
Body: 86
Bydlisko: Ostrovné Kráľovstvo
Pohlavie: Žena

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
so, problem je pravdepodobne v tom ze mame sifrovanie WPA2, co xp nevie rozlisit. takze sa potrebujem dostat na stranku cez ktoru sa konfiguruje modem, ale na to nevieme meno a heslo. klasicke admin a password nefunguju... a papiere od routeru bracho niekam odflakol..
any ideas ako by som sa tam mohla dostat?

_________________
We can not forget who we are...


NEdavajte mi pluska za prispevky vo vtipkoch. dik


Hore
 Profil ICQ  

tuláčka po hviezdach
Obrázok používateľa

Založený: 07.12.2006
Príspevky: 2299
Body: 117
Bydlisko: Spálene mlyny
Pohlavie: Žena

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
meno heslo byvaju aj admin/admin... skus na nete pohladat konkretny model svojho modemu a prihlasovacie udaje k nemu. ak budu zmenene mozes ho resetnut cim administratorskemu uctu vratis povodne nastavenia
dalsia moznost je otvorit si spravcu siete a sietovych pripojeni a tam pohladat ulozene wifi siete a v skusit zmenit heslo niekde v ich nastaveniach

_________________
Obrázok


Hore
 Profil ICQ  

víla stratená
Obrázok používateľa

Založený: 25.01.2007
Príspevky: 2769
Body: 86
Bydlisko: Ostrovné Kráľovstvo
Pohlavie: Žena

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
mame pripojenie len cez kabel, nastavenia wifi siete mi trt pomozu.
admina a admina skusim

_________________
We can not forget who we are...


NEdavajte mi pluska za prispevky vo vtipkoch. dik


Hore
 Profil ICQ  

tuláčka po hviezdach
Obrázok používateľa

Založený: 07.12.2006
Príspevky: 2299
Body: 117
Bydlisko: Spálene mlyny
Pohlavie: Žena

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
prepac, zmiatlo ma to WPA2 - to je sifrovanie wifi sieti (Wi-Fi Protected Access II)

_________________
Obrázok


Hore
 Profil ICQ  

víla stratená
Obrázok používateľa

Založený: 25.01.2007
Príspevky: 2769
Body: 86
Bydlisko: Ostrovné Kráľovstvo
Pohlavie: Žena

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
hm to mi gogo povedala, ze to by mohol byt ten problem... ale neviem... ja uz nic neviem...

_________________
We can not forget who we are...


NEdavajte mi pluska za prispevky vo vtipkoch. dik


Hore
 Profil ICQ  

I am your father!
Obrázok používateľa

Založený: 16.07.2004
Príspevky: 6463
Body: 220
Pohlavie: Muž

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
Standardne routre maju reset tlacitko co ked dlho podrzis, vymazu sa vsetky nastavenia a vrati sa vsetko na factory defaults.

Potom by si sa mala vediet prihlasit dnu s heslom a menom co sa dava standardne k tomuto typu routrov (to by si mala vediet vygooglit aj ked nemas papier k tomu).

Nevyhoda je, ze potom musis znova vsetko nakonfigurovat od piky.

_________________
Tak sme konečne so ženou boli v tom Westerose.
- sent from my iPhone


Hore
 Profil ICQ  

víla stratená
Obrázok používateľa

Založený: 25.01.2007
Príspevky: 2769
Body: 86
Bydlisko: Ostrovné Kráľovstvo
Pohlavie: Žena

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
uz je to vyriesene, bracho prisiel domov a spravil to za dve minuty. ja tela som si pomylila set up new network so set up new connection a pri kazdom pokuse som klikla na network....
v notasi mi chybala moznost toho daneho spojenia..

_________________
We can not forget who we are...


NEdavajte mi pluska za prispevky vo vtipkoch. dik


Hore
 Profil ICQ  
Zobraziť príspevky za obdobie posledných:  Usporiadať podľa  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 10 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina [ letný čas ]


Kto je prítomný

Ľudia sediaci pri tomto stole: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.


Nemôžete zakladať nové témy pri tomto stole
Nemôžete odpovedať na témy pri tomto stole
Nemôžete upravovať svoje príspevky pri tomto stole
Nemôžete mazať svoje príspevky pri tomto stole

Hľadať:
Skočiť na:  
cron
Little spaceships
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Karma MOD © 2007, 2009 m157y, modifications © 2010 Annun