HuSä

Najzelenšie fóra slovenského Internetu.

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina [ letný čas ]




Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 13 ] 
Autor Správa

the exorcist
Obrázok používateľa

Založený: 19.02.2005
Príspevky: 3014
Body: 194
Bydlisko: Miskatonic
Pohlavie: Muž

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
chalani mam zapeklity problem. obcas, sa nemozem pripojit na wifi. wpa2psk/802.11n. vypise mi jednoducho unable to connect to XY network. telefon aj tablet sa pripoja vzdy a bez problemov. takze na vine bude pravdepodobne notas. lenze, deje sa mi to len na tejto jednej konkretnej sieti. drivere uz som skusal reinstallovat. googlil som a bez vysledne. napada vas nieco?

_________________
""There is no worse tyranny than to force a man to pay for what he does not want merely because you think it would be good for him.""
Robert A. Heinlein


Hore
 Profil ICQ  

vajco
Obrázok používateľa

Založený: 01.08.2004
Príspevky: 1844
Body: 135
Bydlisko: Blava
Pohlavie: Muž

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
mne sa to tiez stava uplne random, dokonca niekedy ani nevidno tu siet, najma ked dojde kamarat povedzme s mobilom tak ju obcas nevidi...dako mi to je jedno, v pripade nudze pouzijem kabel :)

_________________
Juro alias Archi


Hore
 Profil ICQ  

vis maior
Obrázok používateľa

Založený: 20.07.2004
Príspevky: 4458
Body: 21
Bydlisko: Morava
Pohlavie: Muž

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
Skusal si ine sifrovanie?


Hore
 Profil ICQ  

röndör
Obrázok používateľa

Založený: 21.07.2004
Príspevky: 15702
Body: 308
Pohlavie: Muž

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
hahahaha :-( clovek sa slavnostne pripoji na wifi v hoteli a vidi tento problem.

aky operacny system? windows 7?

moze byt problem s routrami, niektore su dost nervozne z Windows 7

tuto mame problem, ze DHCP sa nepripaja, proste akonahle pride 20 pouzivatelov, router sa zatne a odmietne pustit dalsich: riesenie je tazke

_________________
Light hand of Empelol.


Hore
 Profil ICQ  

the exorcist
Obrázok používateľa

Založený: 19.02.2005
Príspevky: 3014
Body: 194
Bydlisko: Miskatonic
Pohlavie: Muž

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
jj. je to sedmicka. kabel je ... mimo mojej moznosti.

ako, ze ine sifrovanie? co presne myslis? proste byvam na baraku - je to nastavena wifi a moc tam toho menit nemozem, musim sa nejako adaptovat

_________________
""There is no worse tyranny than to force a man to pay for what he does not want merely because you think it would be good for him.""
Robert A. Heinlein


Hore
 Profil ICQ  

röndör
Obrázok používateľa

Založený: 21.07.2004
Príspevky: 15702
Body: 308
Pohlavie: Muž

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
toto su take zahadne veci, ja som popravde teraz s tym bojoval pol hodinu a vzdal som to: teda tetherujem cez mobil.

pokial nemas router pod kontrolou, tak si v prdeli, obvykle je to len nejaka vudu kombinacia driverov a magie windowsu

kolko ludi je nasekanych na tej wifi? ma ten problem aj niekto iny?

dari sa ti vobec niekedy pripojit?

_________________
Light hand of Empelol.


Hore
 Profil ICQ  

vis maior
Obrázok používateľa

Založený: 20.07.2004
Príspevky: 4458
Body: 21
Bydlisko: Morava
Pohlavie: Muž

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
Myslel som miesto WPA2 skusit nejaky iny protokol. Mne sa napr telefon odmietal pripajit k doamcej sieti kym som mal nastaveny urcity druh sifrovania. Ked som to zmenil, nepripojilo sa zas ine zariadenie,... tak som musel skusat rozne druhy kym som nenasiel take co vyhovovalo vsetkym. Ale ak nevies menit nastavenia routeru tak je to pase.


Hore
 Profil ICQ  

the exorcist
Obrázok používateľa

Založený: 19.02.2005
Príspevky: 3014
Body: 194
Bydlisko: Miskatonic
Pohlavie: Muž

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
alef0 napísal:
toto su take zahadne veci, ja som popravde teraz s tym bojoval pol hodinu a vzdal som to: teda tetherujem cez mobil.

pokial nemas router pod kontrolou, tak si v prdeli, obvykle je to len nejaka vudu kombinacia driverov a magie windowsu

kolko ludi je nasekanych na tej wifi? ma ten problem aj niekto iny?

dari sa ti vobec niekedy pripojit?


teraz som pripojeny. uz ale hodinku v kuse. aby som to nezakrykol. na routeri je nas dokopy 5. problem mal len jeden chalan a aj ten mi potom povedal, ze na zaciatku mu to robilo a potom si to "zvyklo" a uz mu to ide ale po tyzdni. dalsi (mac) taky problem nemal nikdy.

ide nastavit teoreticky tethering cez mobajl? sa da tak šerovat wifi siet? lebo som mal taku jednu utilitu ale to slo len na share 3g a ani to nefungovalo poriadne

_________________
""There is no worse tyranny than to force a man to pay for what he does not want merely because you think it would be good for him.""
Robert A. Heinlein


Hore
 Profil ICQ  

Legenda
Obrázok používateľa

Založený: 29.11.2004
Príspevky: 1094
Body: 77

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
Chod k wifi krabicke a stlac restart, pockaj 2-3 minuty, to vacsinou pomoze, wifi v dome, kde byvam, sa tiez niekedy zatne.


Hore
 Profil  

naivný cynik
Obrázok používateľa

Založený: 16.07.2006
Príspevky: 3124
Body: 14
Bydlisko: doma
Pohlavie: Muž

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
nemáš epl router Riso? :/

s touto radou si sa celkom úspešne kvalifikoval na epl kuštomer servis....

"Did You Try Turning It Off And On Again?"

_________________
Adults with imaginary friends are stupid.


Hore
 Profil  

röndör
Obrázok používateľa

Založený: 21.07.2004
Príspevky: 15702
Body: 308
Pohlavie: Muž

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
Tie problemy mozu byt totalne nahodne, niektore routery nerozchadzaju Windowsy 7 (a len tie).

Restart routra je nahodou dobra rada, to je prve riesenie, len som mal dojem, ze nemas dostup k routeru.

Na mojom mobile sa prijima signal z wifi a USB kablom tetherujem do notebooku: niekedy sa to sprava prapodivne, ale prakticky to funguje velmi dobre. Ale neviem, ci to nie je len zalezitost Androidu 4ky, v kazdm pripade uz na 2.3 som radostne tetheroval 3G a posielal kablom, dokonca aj tetheroval 3G cez WiFi hotspot, co bolo ovela pohodlnejsie nez kablom, len to zralo baterku jak svina.

_________________
Light hand of Empelol.


Hore
 Profil ICQ  

the exorcist
Obrázok používateľa

Založený: 19.02.2005
Príspevky: 3014
Body: 194
Bydlisko: Miskatonic
Pohlavie: Muž

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
nakoniec sa mi to tak trocha podarilo vyriesit. zadal som si pevnu ip adresu. sem tam to este vypadne. ale jej zmena na nieco ine zase na dlhu dobu pomoze.

_________________
""There is no worse tyranny than to force a man to pay for what he does not want merely because you think it would be good for him.""
Robert A. Heinlein


Hore
 Profil ICQ  

röndör
Obrázok používateľa

Založený: 21.07.2004
Príspevky: 15702
Body: 308
Pohlavie: Muž

Neprítomný
Odpoveď s citáciou
Jo, ja som to vtedy tiez tak vyriesil, ale musel som vediet o nejakej konkretnej. Obvykle som sa pripojil mobilom, zistil IP adresu, a potom ju napevno vlozil do nastaveni adaptera.

Ale samozrejme to na inych WiFi nefunguje.

_________________
Light hand of Empelol.


Hore
 Profil ICQ  
Zobraziť príspevky za obdobie posledných:  Usporiadať podľa  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 13 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina [ letný čas ]


Kto je prítomný

Ľudia sediaci pri tomto stole: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.


Nemôžete zakladať nové témy pri tomto stole
Nemôžete odpovedať na témy pri tomto stole
Nemôžete upravovať svoje príspevky pri tomto stole
Nemôžete mazať svoje príspevky pri tomto stole

Hľadať:
Skočiť na:  
cron
Little spaceships
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Karma MOD © 2007, 2009 m157y, modifications © 2010 Annun