Felix: priamo v Kosiciach som dostal uplne zdarma 20 minutovu prednasku (kym som cakal na kamosku pred intrakom) na temu aky uzasny je boh

co sa tyka svadieb v kostole, myslim si, ze vela ludi bude na tom ako ja - mne soobne to je jedno, ale viem, ako by to ranilo moju babku, ktora je dost hlboko nabozensky zalozena, kebyze mam len civilny obrad -> ergo ak sa niekedy v buducnosti budem brat a babka bude medzi zivymi, bude svadba v kostole pravdepodobne (ibazeby druha strana mala nejake vehementne namietky á la židovka, ale to by starsiu generaciu rodiny asi rovno hodilo do hrobu)
do kostola som chodieval pravidelne -> bol som nuteny (asi do nejakych 14-15 rokov, ekd som si postavil hlavu a odmietal sa i len tvarit, ze tam chodim)
a to, ze v boha neverim nehovorim nahlas - naco aj? babku by to ranilo, zvysok starsej generacie by sa na mna dosti divne pozeral, pravdepodobne otrepaval babke o hlavu (a mame asi tiez, ale tu by to netrapilo uz len z principu), za to mi obcasne kusnutie si do jazyka stoji (a aj to ze z casu na cas sa v tom kostole proste musim zjavit)
takze nie, nemyslim si, aspon z osobnej skusenosti, ze je slovensko dostatocne sekularne